Sommerens mest interessante platedebutant

 

Møt Julie Grundt. Jenta fra Eidskogen som på tross av sin unge alder har lang erfaring innen sang og musikk. Fredag 8. juli ble hennes debutalbum "Endelig" sluppet ut for i handelen.

 

Julie er ei jente med sine meningers mot som våger å satse på danseband og alt hva det innebærer i en alder av 17 år. Dette fordi danseband ligger nært til hennes hjerte. Hun har bokstavelig talt vokst opp med denne sjangeren; faren hennes nemlig Trond Erik Grundt, navngiver og en av opphavsmennene til populære Trond Erics. Bare to måneder gammel var Julie med i studio første gang, og begynte å synge som treåring. Julie har gjort mange ulike opptredener siden den gang, alt fra sangkonkurranser og i band, til innspilling av cd-singel og musikkvideo. Under det lokale arrangementet "Junikveld" på Børli i 2008 sang hun for HKH Kronprinsesse Mette Marti, og i 2009 for hele Grand Prix-sirkuset under delfinalen på Kongsvinger. I tillegg til alle prisene hun har vunnet i sangkonkurransene, har Julie fått Eidskog kommunes kulturstipend, og blitt nominert til Norsk Tippings drømmestipend.

 

Denne jenta har en særegen stemme med en positiv utstråling og masse musikalitet som man kjenner igjen når man har hørt henne synge. Talentet til Julie er imidlertid mer enn bare en sangrøst. Denne jenta kan nemlig lage musikk også! På debutalbumet har hun bidratt i flere av låtene, og derfor får plata en helt egen nærhet.

 

I sommer har Julie opptrådt bl.a. med band både på Seljordfestivalen og på Dansefestivalen i Sel. Denne debutanten vil du ikke gå glipp av! Julie står i startgropa for karrieren, vi får garantert høre mye mer fra denne kanten i årene framover. Heldigvis.

Diskografi

Endelig

Utgitt 2011

Mariann Records Norge

KONTAKTINFORMASJON

Tel

Faks

 

Adresse

 

 

(+47) 62 83 68 16

(+47) 62 83 68 17

 

Sofiendalsvn. 39, 2230 Skotterud

Følg oss på Facebook

Carl Martin Kisen

Tlf: 900 95 200

carl@lsp.as

 

 

//  LS Booking

© 2016 LS Booking. All rights reserved. Design og utvikling Holmberg Design